Bolagsbildning

Är min affärsidé lönsam? Kommer jag att behöva låna pengar? Hur mycket skatt kommer jag behöva betala? Vilken bolagsform passar min verksamhet bäst? Det är en god idé att ha någon kunnig att rådfråga och bolla funderingar med när man står inför en bolagsbildning, frågorna är vanligtvis många. Det sparar både tid, pengar och huvudbry att göra rätt från början. Vi på Midama vägleder dig gärna.

Bolagsbildning & juridik

I vår vägledning hjälper vi dig att hitta lämplig bolagsform för din verksamhet. Vi håller koll på hela processen från registrering hos myndigheter till dess allt är klart. Är ni flera som kommer driva verksamheten? Vi hjälper i så fall till att upprätta lämpligt kompanjonavtal. Vi håller helt enkelt koll på helheten och vilka juridiska aspekter som bör beaktas vid en bolagsbildning.

Vi hjälper dig med bolagsbildning i Ljusdal

Vi går tillsammans igenom en budget och ser vilket eventuellt lånebehov som uppkommer och vilka olika finansmöjligheter som kan vara aktuella. Vi kan förmedla kontakter och biträda vid möten.

Innan verksamhetens uppstart krävs en F-skattsedel och att företaget momsregistreras. För att lön ska kunna utbetalas måste du vara registrerad som arbetsgivare. Vi ser till verksamheten kommer igång snabbt och enkelt genom att få alla nödvändiga registreringar till skatteverket klara.

KONTAKTA OSS IDAG

Midama Ekonomi AB

Rattgatan 8
827 35 Ljusdal
0651-122 72
info(a)midama.se

Vi finns på plats

Måndag – Torsdag   08-17
Fredagar (1/1 – 30/6)    08-16
Fredagar (1/7 – 31/12)    08-12