Om oss

Vi vill vara det självklara valet för entreprenörer som söker en partner inom ekonomi. Genom att fokusera på företagsekonomi med värme, kunskap och engagemang frigör vi företagares tid så de framgångsrikt kan driva och utveckla sin verksamhet

Om Midama ekonomi

Midama ekonomi kommer från en enkel idé till en blomstrande verksamhet som utför tjänster inom redovisning, löne- och personaladministration, bokslut och deklarationer. Lasse Ottosson grundande Midama Ekonomi 2004 inspirerad av sina barn Mikaela, David och Marcus (MI-DA-MA). Vad som började som ett enmansprojekt har vuxit sig till en redovisningsbyrå med 24 anställda.

Från att Lasse till en början erbjöd konsulttjänster som ekonomichef, till att vi nu har ett fullfjädrat team som hanterar bokföring, löne-, personal- och ekonomiadministration till bokslut och deklarationer. 2013 markerades en stor milstolpe då flytt till större lokaler skedde för att möta en växande efterfrågan, vi byggde ut lokalerna, ändå räckte det inte till. Vi fortsatte att växa. 2022 flyttade vi in i våra nuvarande lokaler på södra Järnvägsgatan 58 i centrala Ljusdal.

Nära till hands

Genom värme, kunskap och engagemang anpassar vid vår rådgivning efter dina specifika behov, och vi ser varje utmaning som en möjlighet att stärka din ekonomiska framgång.

Har du generella frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss? Skriv ett meddelande till oss så svarar vi så snart vi kan. Är du intresserad av att bli kund hos oss? – Klicka här