Redovisning

Vi förstår att varje affärshändelse är en möjlighet att bygga din framgång, och därför strävar vi efter att göra varje steg enkelt och systematiskt för dig. För oss är löpande bokföring inte bara ett begrepp – det är själva kärnan i hur vi hjälper ditt företag att blomstra. Ge dig själv friheten att driva ditt företag med full kraft, medan vi tar hand om den ekonomiska hanteringen. Upptäck hur Midama ekonomi kan göra löpande bokföring till en inspirerande och smidig resa för ditt företag.

Leverantörsfakturering

Vi hanterar allt som rör fakturor från leverantörer åt våra kunder. Från att ta emot fakturor och registrera dem i systemet till att se till att betalning sker i tid. Vi ser till att allt flyter smidigt och att leverantörsrelationerna bibehålls på topp så att du kan fokusera på ditt företag.

Attest

Att attestera fakturor innebär att godkänna fakturor för betalning. Det läggs upp ett smidigt attestflöde i systemet och du får en pushnotis i appen när det finns inskickade fakturor att godkänna. Du kan också välja att skicka leverantörsfakturorna direkt till banken för betalning i ett enkelt flöde.

Bokföring verifikationer

Redovisning innefattar löpande bokföring av företagets affärshändelser såsom kostnader och intäkter, tillgångar och skulder. Vi tar ansvar för att alla verifikationer för ditt företag bokförs på ett korrekt och så effektivt sätt som möjligt.

Kundfakturering/Påminnelsehantering

Låt oss ta hand om allt det administrativa kring att skicka fakturor och hantera påminnelser till era kunder. Vi kan hjälpa till med allt från att upprätta och skicka fakturor till att följa upp och hantera eventuella påminnelser vid försenade betalningar. Vi kan vara en hjälpande hand som ser till att företagets kassaflöde och kundrelationer förblir starka.

Avstämning/Rapportering

För att hålla koll på intäkter och kostnader och säkerställa att allt går som det ska gör vi löpande avstämningar och uppdaterar dig regelbundet och företagets ekonomiska hälsa.

Bli kund hos Midama

Bli kund hos Midama – där vi sköter ekonomi med kvalité, gemenskap och värme för att dig möjligheten att fokusera på din verksamhet.