Lön & HR

På Midama förstår vi att lönehantering är mer än bara siffror och specifikationer – det är en nyckelkomponent i ditt företags administrativa kraftverk. Med fokus på löpande löneredovisning, detaljerade och punktlig lönehantering skapar vi en grund för arbetsro. Våra månatliga rapporter och statistik ger dig insikter som driver din verksamhet framåt, medan vi tar hand om skattedeklarationer, semesterberäkningar och kontrolluppgifter utan bekymmer för dig. Vi tar inte bara bort bördan av administrativa uppgifter; vi eliminerar risken för fel och skapar samtidigt struktur och klarhet för dina anställda.

Anställningsavtal

Från att upprätta anställningsavtal och säkerställa att det finns rättvisa och konkurrenskraftiga avtal vid anställning till att hantera eventuella förändringar eller tillägg under anställningens gång hjälper vi till så att både arbetsgivare och anställda är nöjda.

Löneberedning

Vi samlar in tidrapporter och övervakar övertidsarbeten för att beräkna och verifiera löner enligt företagets riktlinjer och lagstadgade krav. Vi håller lönehanteringen smidig och korrekt, vilket ger både arbetsgivare och anställda en trygg och pålitlig service.

Arbetsgivarintyg

Ett arbetsgivarintyg är ett intyg som bekräftar anställningshistorik och arbetsuppgifter för att säkerställa att informationen är fullständig enligt lagliga krav och arbetsgivares riktlinjer.

Arbetsgivardeklaration

Vi beräknar och rapporterar skatt och sociala avgifter för att se till att alla lagstadgade dokument och formulär är korrekt ifyllda och lämnade i tid.

Upprättande av kontrolluppgifter

Vi samlar in och verifierar nödvändiga data om anställdas inkomster och avdrag för att korrekt fylla i och lämna in kontrolluppgifter till Skatteverket.

Rapportering

Vi rapporterar och håller ordning på pensionsförsäkringar, kollektivavtal och annan viktig rapportering där uppgifter antingen om företaget eller dess anställda ska lämnas.

HR-tjänster

Vi kan hjälpa till med hanteringen av en rad olika löne- och personalrelaterade tjänster. Vi har koll på skatteregler, kollektivavtal, försäkringar och mycket annat. Behöver du rådgivning kring anställningar eller har det blivit dags för att uppdatera en policy. Vi hjälper gärna till.

Midama

Bli kund hos Midama

Bli kund hos Midama – där vi sköter ekonomi med kvalité, gemenskap och värme för att dig möjligheten att fokusera på din verksamhet.